Η1Ν1. ο θανατηφορος ιος της γριπης που αν κολησεις θα πας νοσοκομειο και μπορεις να πεθανεις, και πανδημια, κλπ κλπ... Ειναι ομως αληθεια ολα αυτα? Για να δουμε...

-----ΠΡΩΤΟΝ-----
Κάποια αριθμητικά δεδομένα περί των θανάτων που σχετίζονται με τις διάφορες μορφές γρίπης.

Θάνατοι από κοινή γρίπη κάθε χρόνο: 250.000 - 500.000


Θάνατοι από την πανδημία του 1918 σε ένα χρόνο: 20 - 100 εκατομμύρια

Συγκριτικά, παρουσιάζουμε τον αριθμό περιστατικών "Νέας Γρίπης" που κατέληξαν σε θάνατο έναντι των ατόμων που ασθένησαν. Μέχρι τις 23 Αυγούστου σημειώνονται 209.438+ επιβεβαιωμένα κρούσματα και 2185 θάνατοι.

Τονίζουμε πως τα νοσοκομεία σε όλη την Ευρώπη -με τις ευλογίες του WHO- πλέον ΔΕΝ καταγράφουν τα περιστατικά, αλλά τους συμβουλεύουν να περάσουν κάποιες ημέρες σπίτι ώστε να αντιμετωπίσουν τη γρίπη με φυσικό τρόπο. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των ατόμων που ασθένησαν είναι πολύ μικρότερος του πραγματικού, ενώ οι θάνατοι από νέα γρίπη σημειώνονται χωρίς εξαιρέσεις. Εξ ου και το συν (+) στην παραπάνω μέτρηση. ;)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορείτε να συγκρίνετε τα νούμερα:
Μεταξύ 250.000 και 500.000 θάνατοι από κοινή γρίπη σε ένα χρόνο, σε αντίθεση με 2185 θανάτους από γρίπη των χοίρων, σε διάστημα περίπου μισού χρόνου.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.

-----ΔΕΥΤΕΡΟΝ-----
Ακόμα και αν το εμβόλιο ήταν επιβεβλημένο, αρνούμαστε να δεχτούμε εμβόλια τα οποία δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς. Χωρίς σαφείς ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειές τους, ο εμβολιασμός μπορεί να κριθεί ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ για την υγεία των ατόμων που θα τον υποστούν, ή και των κοντινών τους προσώπων σε ακραίες περιπτώσεις. Λυπηρά γεγονότα του παρελθόντος θα έπρεπε να μας διδάξουν για την επικινδυνότητα ενός εμβολίου που δεν έχει ελεγχθεί επαρκώς για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειές του.

=================================

Γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος λοιπόν; Πολύ απλά, σκεφτείτε το συμφέρον των φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες αναμένεται να συσσωρεύσουν δισεκατομμύρια σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Το ίδιο ισχύει και για τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης και του γραπτού Τύπου, των οποίων η τηλεθέαση και οι πωλήσεις φύλλων θα εκτοξευτούν!

=================================

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΩΦΕΛΟΣ.

Επιμενετε να θελετε εμβολιο?

*Τα παραπανω ειναι απο ενα αντιστοιχο γκρουπακι που εχει δημιουργηθει στο Facebook αποκλειστικα γι αυτο το σκοπο... http://www.facebook.com/group.php?gid=109274477004
Λογικα κανεις δεν θα του δωσει σημασια, αλλα πολλοιι θα το διαβαζουνε και θα αναρωτηθουνε 2-3 πραγματα...

by pal

| edit post

0 Reply to "Εμβολιασμος? Οχι ευχαριστω..."